Hyllest

Mie Dahlmann Jensen kom til Norge som student i 2011, og har startet med produksjon av økologisk hylleblomstsaft i Sauherad. Mie kom til Norge fra Danmark hvor hylleblomst er veldig populært. I Norge så hun et marked for hylleblomst, og hun sier at produktet har blitt tatt veldig godt imot. Produktet har fått et godt kvalitetsstempel og hylleblomstsaften selges nå til Maaemo, Michelin-guide restaurant som er kjente restauranter i Oslo, og til kokkelandslaget.

«Den største utfordringen var det å bevege seg ut på det ukjente med det ukjente, men jeg har også møtt på produksjonsutfordringer fordi det ikke har vært blomster nok». Det har vært en stor jobb å selge produktet, men resultatet viser seg at dette er noe hun har klart veldig fint. Markedsføringen av hylleblomstsaften skjer via sosiale medier og egen hjemmeside. Men hun sier at en del av markedsføringen har også gått fra munn til munn.

«Jeg vil si jeg ser potensialet for økt produksjon og er på nåværende tidspunkt i en prosess om hvordan vokse med produksjon og ansatte». Til deg som har en gründer i magen har Mie noen gode tips. Hun sier at man må være flink til å bruke menneskene rundt seg og knytte godt nettverk. Vær åpen og fleksibel på retninger og ta et skritt av gangen.

 

https://www.hylleblomstsaft.no/

https://www.facebook.com/Hyllest/?fref=ts

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.