Joakim Vinduspusser

Joakim Larsen har drevet med grafisk design i 15 år. Et yrke han nå driver med på hobbybasis da han nylig startet firma i renholdsbransjen som vinduspusser. Han så muligheten i dette markedet da han allerede hadde et godt etablert nettverk i bransjen.

Joakim Vinduspusser satser først og fremst på bedriftskunder, men tar også gjerne oppdrag for private. Veien hans framover vil være å skaffe seg flere kunder, og helst faste oppdrag. 

«Det beste med å kunne jobbe med egen bedrift er friheten og fleksibiliteten, og vite at alt den harde jobbingen legges inn i en bedrift som jeg eier selv.»

Han synes at en av utfordringene har vært å bygge seg opp i et helt nytt marked med nye kunder når navnet hans ikke er kjent fra før. Det tar en stund og krever stor innsats før inntektene begynner å komme.
Et godt tips til andre grundere mener han er å undersøke mer rundt oppstart om hvilke hjelpeordninger man eventuelt har rett på, så man kommer raskere i gang. 

Avslutningsvis sier han til deg som går med tanker om å starte opp «Ikke regn med at ting kommer av seg selv, du skal selge produktet og det er dette du skal leve av.»

https://www.facebook.com/joakimvinduspusser/?fref=ts

1. mars 2018 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

15. mars 2018 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

22. mars 2018 (10:00-15.00)

Klosterøya, Skien

5. april 2018 (12:15-15.00)

Uniongate 18, Klosterøya, Skien

10. april 2018 (9:00-11.00)

Klosterøya, Uniongata 18 Kunnskapsverkstedet

Kurset er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan gjennomføre effektivt. Kurset er et must for alle som har ansvar for økonomistyring og utvikling i en bedrift.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.