Drive bedrift

Vi hjelper deg med veiledning dersom du har startet egen bedrift og har behov for oppfølging, kurs osv.

Gründerforum

Gründerforum er en møteplass for deg som nettopp har startet og har behov for kompetanse, et diskusjonsforum og et nettverk med fler som er i samme situasjon. Spesielt viktig for deg som har hjemmekontor og ikke andre å diskutere med i hverdagen. Vi serverer frokost. Gründerforum arrangeres 4 ganger i året. Se vår aktivitetskalender for informasjon om dato. 

Praktisk økonomikurs

 Økonomi for oppstartsbedrifter er et praktisk økonomikurs for alle som ønsker å forstå hvilke økonomioppgaver som må følges opp i en bedrift og hvordan å gjennomføre dem effektivt. Dette kurset er et must for alle som har ansvar for den økonomiske utviklingen til bedriften de enten har startet eller er ansatt i. 

Kursutbytter: 

  •  Forstå offentlige krav og forskjellige skatter for bedriften 
  •  Lese resultatregnskap, balanse og kontantstrøm 
  •  Utarbeide budsjetter og nøkkeltall for bedrifter 
  •  Forstå forskjell mellom resultat og kontantstrøm 

Les mer

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Patentstyret og Innovasjon Norge har gått sammen om å lage et nettsted for å gjøre det enklere for norske bedrifter å håndtere sine immaterielle verdier (IPR). iprhjelp.no. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.