Samarbeidet i Telemark

Etablererkontoret Telemark er et fylkesdekkende tilbud om gratis veiledning til deg som ønsker å starte egen bedrift eller til de som er nystartet og har spørsmål eller behov for bistand.

Etablererkontoret Telemark består av 4 kontorer som er samlokalisert og/ eller samorganisert med næringsutviklingsselskapet i sin region. Våre kontor skal gi et likelydende tilbud over hele fylket. Vi er kommunene og Fylkeskommunens førstelinjetjeneste for etablererveiledning og det er også disse som finansierer vårt arbeid.

Etablererkontorene har et godt samarbeid seg i mellom og vi veilederne har en allsidig bakgrunn fra både det offentlige og privat næringsliv i forskjellige bransjer. Samarbeidet i Telemark innebærer at vi deler kompetanse over regiongrensene slik at etablererkundene våre kan dra nytte av kompetansen fra hele nettverket.

Etablererkontorene har også et nært samarbeid med Telemark Fylkeskommune,  Innovasjon Norge og Ungt Entreprenørskap. Andre samarbeidspartnere er blant annet Nav og de forskjellige Inkubatorene og Næringshagene.

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. 

Grunnleggende kurs i skatt, mva og regnskap

Patentstyret og Innovasjon Norge har gått sammen om å lage et nettsted for å gjøre det enklere for norske bedrifter å håndtere sine immaterielle verdier (IPR). iprhjelp.no. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.